Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij opzoek naar een Chauffeur/ machinist!

Wij bieden u een afwisselende baan in een prettige werkomgeving. Een zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid en goede arbeidsvoorwaarden. Je werkt binnen een professioneel, informeel team waarbij je voornaamste taken bestaan uit het reinigen van riolen, putten en kelders en leiding stelsels bij de mensen thuis, bedrijven en gemeentes.

Jouw profiel

Wij zoeken een gemotiveerde chauffeur/ machinist voor op onze vrachtwagens om zowel goed in teamverband als zelfstandig te kunnen werken.  Het reinigen van riolen, leegzuigen van vetputten, pompputten en kelders behoort tot de dagelijkse werkzaamheden.  Verder heb je een flexibele werkhouding in een 40-urige werkweek en aangezien wij 24/7 bereikbaar zijn voor calamiteiten zal je ook deelnemen aan storingsdiensten.

Je hebt veiligheid en secuur werken hoog in het vaandel staan. Je bent de ambassadeur van ons bedrijf en je verricht voor de klant belangrijk werk aangezien je betrokken bent bij het voorkomen van overstromingen, schade en wateroverlast. Je voelt je thuis in een organisatie die constant in beweging is met een afwisselend takenpakket.

Functie eisen

-In bezit van Rijbewijs B, C (en E is een pré),

-In bezit van van chauffeursdiploma (code 95) is een pré

-Vca diploma is een pré,

-Enige ervaring in de branche is een pré

Bij interesse dient u uw motivatiebrief voorzien van CV te richten aan: Dennis@elkro.nl