Elkro B.V. investeert in de nieuwste reinigingsmachines!

In Mei van dit jaar zijn 2 Rioned CityJets in gebruik genomen bij Elkro B.V.

Deze hogedrukreinigings machines zijn aangekocht vanwege vervanging en uitbreiding en zijn weer voorzien van de nieuwste technologie en kwaliteits- en betrouwbaarheidseisen.

Op de foto’s is te zien dat er 1 machine is geleverd in de nieuwe Mercedes Benz Vito, zodat we ook de parkeergarages in kunnen maar ook qua gewicht lichter zijn en dus brandstof besparen.

De andere Rioned CityJet is ingebouwd in een VW Crafter.

Zo kunnen onze medewerkers weer met het nieuwste materiaal op weg naar onze opdrachtgevers!!

Leidingen reinigen op de lastig bereikbare locaties kunnen wij ook!!

Vanaf Februari 2019 hebben wij een Hinowa rupsvoertuig in gebruik genomen.

Dit hydraulisch bedienbare hogedrukreinigings haspel is de ideale uitkomst voor het reinigen van leidingen en buizen op lastig bereikbare locaties.

Wij kunnen hierdoor op een afstand van 150 meter van de verharde wegen leidingen reinigen tot wel 200 meter.

Ook dit is weer een aanwinst om onze dienstverleningen uit te breiden!!

Ook de KIWA certificering is een feit

Sinds 2017 mogen wij ons ook onderscheiden met het Kiwa Certificaat BRL K 10014. De beoordelingsrichtlijn is van toepassing op het gecertificeerd reiniging van riolen, putten en kolken. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat de kwaliteit van de uitgevoerde rioolreiniging of kolkenreiniging is geborgd d.m.v. een externe, onafhankelijke en deskundige toetsing op basis van duidelijke afspraken, normen en wetgeving.

Veel animo voor collectieve doorspuitactie blokdrainages Getsewoud!

 

Na een succesvolle doorspuitactie van de blokdrainages in 2010 gaan wij deze actie ook in 2016 weer succesvol herhalen!!

In goed overleg met diverse partijen o.a. de Gemeente Haarlemmermeer, Wijkraad Getsewoud en Ymere hebben wij een aangepast laag tarief bepaald waarvoor de bewoners zich kunnen aanmelden en hieraan deelnemen.

Het is in de Wijk Getsewoud in Nieuw Vennep van groot belang het grondwaterpeil in de kruipruimtes onder de woningen tot het minimale te beperken. Deze wijk is vanaf 1999 op een voormalige akkergrond gerealiseerd in de Haarlemmermeerpolder. Wanneer het grondwater goed zijn weg naar het oppervlaktewater kan bereiken is dit geen enkel probleem. Een goed werkende drainage afvoer is daarom een pré! Veel bewoners geven aan dat zij op dit moment helemaal geen last van grondwater ondervinden en dat is alleen maar goed. Maar om dit in de toekomst zo te houden is het aan te raden om goed onderhoud uit te voeren aan de drainage. Dit doen wij doormiddel van het op lagedruk met water inwendig te reinigen. Op deze manier verwijderen wij de oer aangroei en kan de afvoer weer draineren.

De inschrijving is een aantal weken geleden gestart en wij merken dat er veel animo is vanuit de wijk.

Er zijn inmiddels c.a. 300 aanmeldingen binnen en iedere dag worden dit er nog meer. De termijn voor inschrijving is verlengd, in plaats van 1 Maart is het daarom nu tot en met 31 Maart!

 

Heeft u eventueel vragen, Rocco van Grootveld behandeld ze graag.

Hij is daarom dagelijks tijdens kantooruren te bereiken op 0252-620042.

 

 

Elkro B.V. investeert in wagenpark !

In September van dit jaar zijn 2 Volkswagen Crafters in gebruik genomen bij Elkro B.V.

Deze VW Crafters zijn ter vervanging van de VW Transporters.

De keuze voor deze VW Crafters is vanwege het grote laadvermogen en de BlueMotion technologie.

Zo kunnen onze medewerkers weer met mooi materiaal op weg naar en voor onze opdrachtgevers!!

 

 

 

Primeur Geerland Kudelstaart met buurtproject energiebesparing

“Je eigen woning energie zuiniger maken is al slim, dat samen te doen met de hele buurt is nog veel slimmer.” Dat was de boodschap die een aantal bewoners van de Kudelstaartse straat Geerland hadden aan hun buurtgenoten. Met als resultaat dat deze straat als eerste ging voor een gezamenlijk energiebesparend en kostenbesparend project.

Woensdagmiddag (20 Augustus 2014) was de start van dit buurtproject met de naam ‘Geerland Groen’. Het werd een gezellig samenzijn met een drankje waarbij de bedrijven die het werk gaan uitvoeren werden voorgesteld aan de bewoners.

Wethouder Jop Kluis van duurzaamheid was namens de gemeente Aalsmeer  aanwezig en mocht het officiële bord onthullen dat tijdens de werkzaamheden, die zo’n vijf tot zes weken gaan duren, in de straat blijft staan.

De werkzaamheden die aan de woningen verricht gaan worden  variëren van dak- en vloerisolatie, enkel glas vervangen door dubbel glas en de goten vervangen tot het wegwerken van wateroverlast in de kruipruimte en meer.

Elkro B.V. zal zich richten op de wateroverlast in de kruipruimte onder de woningen. De oude drainagebuis wordt verwijderd en vervangen voor nieuwe kokos drainagebuis. Deze wordt per woning op diepte ingegraven en in een grindbed gelegd. Het drainerende effect is op deze manier perfect.

Wij voelen ons vereerd dat stichting Sienergie heeft gekozen om de samenwerking met Elkro B.V. aan te gaan. Zoals u van ons gewend bent doen wij ons uiterste best om ook dit project tot een goed en succesvol einde te brengen!

De lancering van onze nieuwe website!

Met trots presenteren wij u onze nieuwe website.
De ontwikkelingen gaan snel en daarom moeten wij met onze tijd mee gaan.
Onze website is volledig “responsive” zodat u ook via uw smartphone of tablet alle juiste informatie goed in beeld krijgt van ELKRO B.V..

Veel plezier op onze nieuwe website!